Zinken teil klein groen (11.50 EUR)

Zinken teil klein groen (11.50 EUR)

Zinken teil klein groen is het perfecte Tuindecoratie|Teil van Express. Tuindecoratie of decoratie voor de vijver hoeft ook helemaal niet saai te zijn. Een klein accent brengt vaak een groot effect teweeg. Kortom, goedkoop en weg met het saaie en lege terras. Kijk snel verder voor meer details en maak van je tuin een waar paradijs.

Zinken teil klein groen: meer informatie

Omschrijving: Zinken teil klein groen Deze zinken teil in een prachtige diepgroene kleur is praktisch te gebruiken door er bijvoorbeeld uw aardappelen in te bewaren maar ook decoratief komt hij prima tot zijn recht, een verzameling gele en witte zomerbloeiers kome…

Merk: Express

Categorie: Tuindecoratie|Teil

Prijs: 11.50 EUR

Leveringskost: 6.99 EUR

Leveringstermijn: 2 – 5 werkdagen

Voor meer informatie en om dit te bestellen, klik hier

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor de website tuinbeeldenkopen. Op zoek naar meer tuinhaarden? Ga dan ook zeker en vast eens kijken op onze pagina tuinhaarden.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Tuinbeeldenkopen.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.