Zeeanemoon blad glow in the dark blauw aquarium decoratie (13.99 EUR)

Zeeanemoon blad glow in the dark blauw aquarium decoratie (13.99 EUR)

Zeeanemoon blad glow in the dark blauw aquarium decoratie is het perfecte Aquarium|Aquarium decoratie van Beeztees. Tuindecoratie of decoratie voor de vijver hoeft ook helemaal niet saai te zijn. Een klein accent brengt vaak een groot effect teweeg. Kortom, goedkoop en weg met het saaie en lege terras. Kijk snel verder voor meer details en maak van je tuin een waar paradijs.

Zeeanemoon blad glow in the dark blauw aquarium decoratie: meer informatie

Omschrijving: Zeeanemoon blad glow in the dark blauw aquarium decoratie Een Beeztees siliconen, glow in the dark zeeanemoon blad. Deze fluoriserende aquarium decoratie is een lust voor het oog. Plaats op de bodem van het aquarium de zuignap op een willekeurige pla…

Merk: Beeztees

Categorie: Aquarium|Aquarium decoratie

Prijs: 13.99 EUR

Leveringskost: 6.99 EUR

Leveringstermijn: 1 werkdag

Voor meer informatie en om dit te bestellen, klik hier

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor de website tuinbeeldenkopen. Op zoek naar meer tuinhaarden? Ga dan ook zeker en vast eens kijken op onze pagina tuinhaarden.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Tuinbeeldenkopen.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Reageren is niet mogelijk.