Wind spinner Lotus 35 mm kogel

Wind spinner Lotus 35 mm kogel

Wind spinner Lotus 35 mm kogel voor een uniek windspel in je tuin. Breng meer sfeer in je tuin met bijvoorbeeld Wind spinner Lotus 35 mm kogel kopen | Online DecoAction.nl. Geniet van het effect en het geluid dat de wind maakt met deze unieke tuindecoratie. Zo heb je zelfs een Wind spinner Lotus 35 mm kogel aan een betaalbare prijs. Kortom neem snel een kijkje naar de details en overtuig jezelf.

Wind spinner Lotus 35 mm kogel: meer details

Omschrijving: Wind spinner Lotus 35 mm kogel gemaakt van rvs. Strakke ontwerpen zoals u gewend bent, verkrijbaar met verschillende kleuren 35 mm kogel.
Categorie: Huis en Tuin Wind spinner
Merk: Illumino
Richtprijs: 34.95 EUR

Voor meer informatie en om dit te bestellen, klik hier

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor de website tuinbeeldenkopen. Op zoek naar meer tuinhaarden? Ga dan ook zeker en vast eens kijken op onze pagina tuinhaarden.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Tuinbeeldenkopen.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.