WATERORNAMENT LAS PALMAS (217.00 EUR)

WATERORNAMENT LAS PALMAS (217.00 EUR)

WATERORNAMENT LAS PALMAS bijvoorbeeld voor een stijlvolle afwerking van je tuin. Een waterpartij in je tuin zorgt bovendien voor een extra aanvulling en een blikvanger in je tuin. Daarnaast heeft het aangename geluid van stromend water vooral een rustgevend effect. Kortom ook WATERORNAMENT LAS PALMAS voegt een extra dimensie toe aan je tuin of terras.

WATERORNAMENT LAS PALMAS: kenmerken

Omschrijving: 

Waterornament Las Palmas is een ornament met grijze granieten ronde zuil zuil met een massief matte glazen bol die draait op een led ring.

Dit waterornament van natuursteen wordt compleet geleverd inclusief  pomp,led verlichting (ring 30 leds), aansluitmateriaal, bassin en metalen rooster.

Afmetingen zuil: Ø 20 x 35 cm.

Afmeting glazen bol: Ø 15 cm.

Afmetingen bassin: Ø 68 x 36 cm

Inhoud bassin: 90 liter

Capaciteit pomp: 900 l/uur

 

Richtprijs vanaf: 217.00 EUR

Voor meer informatie en om dit te bestellen, klik hier

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor de website tuinbeeldenkopen. Op zoek naar meer tuinhaarden? Ga dan ook zeker en vast eens kijken op onze pagina tuinhaarden.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Tuinbeeldenkopen.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.