Vuurtafel Forno Brann aluminium 80x80x50cm. – 799.95 EUR

Vuurtafel Forno Brann aluminium 80x80x50cm. – 799.95 EUR

Vuurtafel Forno Brann aluminium 80x80x50cm. is ideaal om je en terras mee te verwarmen. Geniet het ganse jaar door dan ook van je  met deze prachtige haard. Een tuinhaard, vuurkorf,… bestaat daarnaast in verschillende uitvoeringen, modellen en materiaal. Kortom ga zeker eens kijken naar de online collectie. Deze terrashaard koop je bovendien al vanaf een richtprijs van 799.95 EUR.

Vuurtafel Forno Brann aluminium 80x80x50cm.: details

  • naam: Vuurtafel Forno Brann aluminium 80x80x50cm.
  • omschrijving: De vuurtafel Forno Brann aluminium is een prachtige vuurtafel die door zijn eenvoudige en tijdloze vormgeving een echte blikvanger zal zijn in uw tuin of op het terras.
  • categorie: 
  • Richtprijs: 799.95 EUR (in plaats van  EUR)

Voor meer informatie over terrasverwarming, klik hier

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor de website tuinbeeldenkopen. Op zoek naar meer tuinhaarden? Ga dan ook zeker en vast eens kijken op onze pagina tuinhaarden.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Tuinbeeldenkopen.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Reageren is niet mogelijk.