Vliegtuig aquarium decoratie groot (36.95 EUR)

Vliegtuig aquarium decoratie groot (36.95 EUR)

Vliegtuig aquarium decoratie groot is het perfecte Aquarium|Aquarium decoratie van Beeztees. Tuindecoratie of decoratie voor de vijver hoeft ook helemaal niet saai te zijn. Een klein accent brengt vaak een groot effect teweeg. Kortom, goedkoop en weg met het saaie en lege terras. Kijk snel verder voor meer details en maak van je tuin een waar paradijs.

Vliegtuig aquarium decoratie groot: meer informatie

Omschrijving: Vliegtuig aquarium decoratie grootDit polyresin vliegtuig is een must voor elke aquaria. Een ware bezienswaardigheid voor uw eigen onderwaterwereld. Een robuust uiterlijk en nagemaakt alsof het zo uit vroegere tijden komt. Model: middel.Specificaties…

Merk: Beeztees

Categorie: Aquarium|Aquarium decoratie

Prijs: 36.95 EUR

Leveringskost: 6.99 EUR

Leveringstermijn: 1 – 2 werkdagen

Voor meer informatie en om dit te bestellen, klik hier

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor de website tuinbeeldenkopen. Op zoek naar meer tuinhaarden? Ga dan ook zeker en vast eens kijken op onze pagina tuinhaarden.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Tuinbeeldenkopen.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.