Tuinkabouter rustend (25.95EUR)

Tuinkabouter rustend (25.95EUR)

Tuinkabouter rustend om je tuin tot leven te brengen. Met onze Decoratie en sfeer – Tuinbeelden kan je alle kanten op. Een kleine aanpassing op je terras kan al voor een grote verandering zorgen. Deze prachtige Tuinkabouter rustend koop je bovendien al vanaf de richtprijs 25.95 EUR en is direct leverbaar. Deze lieve schattige mannetjes met een pinnemuts helpen je bovendien vaak in de tuin.

Tuinkabouter rustend: meer details

  • naam: Tuinkabouter rustend
  • omschrijving: Ook deze kabouter met zijn lange witte baard en grote pinnemuts zou graag in jouw tuin vertoeven. Genietend van zijn middagdutje op de paddestoelen is deze tuinkabouter een originele tuindecoratie voor het hele gezin.
  • categorie: Decoratie en sfeer – Tuinbeelden
  • opmerkingen: direct leverbaar
  • Richtprijs vanaf: 25.95 EUR

Voor meer informatie en om dit te bestellen, klik hier

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor de website tuinbeeldenkopen. Op zoek naar meer tuinhaarden? Ga dan ook zeker en vast eens kijken op onze pagina tuinhaarden.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Tuinbeeldenkopen.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Reageren is niet mogelijk.