Tuinkabouter met groene muts 21 cm (6.95EUR)

Tuinkabouter met groene muts 21 cm (6.95EUR)

Tuinkabouter met groene muts 21 cm om je tuin tot leven te brengen. Met onze tuindecoratie kan je alle kanten op. Een kleine aanpassing op je terras kan al voor een grote verandering zorgen. Deze prachtige Tuinkabouter met groene muts 21 cm koop je bovendien al vanaf de richtprijs 6.95 EUR en is direct leverbaar. Deze lieve schattige mannetjes met een pinnemuts helpen je bovendien vaak in de tuin.

Tuinkabouter met groene muts 21 cm: meer details

  • naam: Tuinkabouter met groene muts 21 cm
  • omschrijving: Geen typische rode muts voor deze kabouter. Neen, deze kabouter gaat voor een groen exemplaar dat precies toch net iets te groot is. Een mooie witte baard heeft hij wel. Dit beeldje is een moderne uitvoering op het klassieke beeld
  • categorie: tuindecoratie
  • opmerkingen: direct leverbaar
  • Richtprijs vanaf: 6.95 EUR

Voor meer informatie en om dit te bestellen, klik hier

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor de website tuinbeeldenkopen. Op zoek naar meer tuinhaarden? Ga dan ook zeker en vast eens kijken op onze pagina tuinhaarden.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Tuinbeeldenkopen.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Reageren is niet mogelijk.