Tuinhaarden

Tuinhaarden

Tuinhaarden, vuurkorven of buitenhaarden zijn ideaal om je terras mee te verwarmen. Bovendien zorgen ze voor extra sfeer en aankleding op je terras. Zeker als je gaat voor een sfeervolle tuinhaard. Bovendien kan je met een gezellige tuinhaard bijna het ganse jaar door genieten van je terras en tuin. Een goede kwalitatieve tuinhaard is weerbestendig. Hij kan dus perfect buiten staan tijdens de wintermaanden. Een vuurkorf bijvoorbeeld zorgt niet enkel voor de aangename verwarming, maar uiteraard creëer je er ook een gezellige sfeer mee. Neem alvast een kijkje bij onze collectie tuinhaarden en vuurkorven. Tuinhaarden zijn er in allerlei soorten en maten.

Tuinhaarden, vuurkorven: overzicht

No post found

 

Terrashaarden van cortenstaal

Terrashaarden van cortenstaal zijn het meest gekozen voor een terras of tuin. Dit type zal bijvoorbeeld nooit volledig gaan doorroesten. Cortenstaal heeft een roestbruine kleur. Hierdoor gaat hij al onmiddellijk voor een bepaalde sfeer zorgen. Daarnaast zijn er uiteraard ook roestvrije terrashaarden. Deze zijn dan weer voorzien van onder andere een hittebestendige lak. Zodat ze tegen de hoge temperaturen kunnen.

Vuurkorven of terrashaarden hebben heel wat voordelen. Naast sfeer maken geven deze terrashaarden vooral warmte en licht. Op een gezellige zomeravond is het misschien een leuk idee om er marsmallows of kastanjes in te bakken. Wist je dat er zelfs tuinhaarden zijn met een barbecue in verwerkt. Extra leuk dus voor het ganse gezin!

tuinhaarden

Voor meer ideeën voor je terras en tuin verwijzen we jou graag door naar onze homepagina van tuinbeeldenkopen.