Tuinfakkel fakkel tuin koper 150cm

Tuinfakkel fakkel tuin koper 150cm

Tuinfakkel fakkel tuin koper 150cm voor sfeer en gezelligheid. Stalen tuinfakkels, eenvoudig in de grond te spiesen+ Lengte 150cm+ Duurzaam+ Reservoir ø10x15cm+ Inclusief lont en domper+ Ideaal voor tuin, terras en balkon+ Vaak gebruikt bij festiviteiten zoals verjaardagsfeest, tuinfeest op de camping, bruiloft, strand, evenementen etc.+ Leverbaar in zwart, koper, bruin, wit en rvs Kom tot rust met deze tuindecoratie met een echte vlam. Ervaar het kampgevoel in je eigen tuin.

Tuinfakkel fakkel tuin koper 150cm: details

Beschrijving: Tuinfakkel fakkel tuin staal zwart koper, navulbaar met fakkelolie, reservoir ø12x16cm, inclusief lont en domper, eenvoudig in de grond te steken c.q. plaatsen.

Prijs: 20.65 EUR (ipv 23.99 EUR)

Merk: Intergard

Voor meer informatie en om dit te bestellen, klik hier

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Tuinbeeldenkopen.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Indien hier boven velden blanco blijven, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Tuinbeeldenkopen. Voor meer tuininspiratie, kijk zeker en vast verder op onze website Tuinbeeldenkopen.

Reageren is niet mogelijk.