Terrasverwarmer Aardgas Type 121 – 589.00 EUR

Terrasverwarmer Aardgas Type 121 – 589.00 EUR

Terrasverwarmer Aardgas Type 121 is ideaal om je en terras mee te verwarmen. Geniet het ganse jaar door dan ook van je met dit toestel. Mogelijkheden genoeg om je terras te verwarmen. Een terrasverwarming heeft heel wat voordelen. Bovendien bestaan ze in verschillende uitvoeringen, modellen en materiaal. Kortom ga zeker eens kijken naar de online collectie. Deze terrasverwarmer koop je bovendien al vanaf een richtprijs van 589.00 EUR.

Terrasverwarmer Aardgas Type 121: details

  • naam: Terrasverwarmer Aardgas Type 121
  • omschrijving: Terrasverwarmer Aardgas Type 121, De terrasverwarmer is standaard voorzien van een thermoëlektrische beveiliging. Er is keuze uit een hand of elektrisch bediende uitvoering.
  • categorie: 
  • Richtprijs: 589.00 EUR (in plaats van  EUR)

Voor meer informatie en om dit te bestellen, klik hier

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor de website tuinbeeldenkopen. Op zoek naar meer tuinhaarden? Ga dan ook zeker en vast eens kijken op onze pagina tuinhaarden.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Tuinbeeldenkopen.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Reageren is niet mogelijk.