Tafelkleed rechthoekig 140x180cm blauw (14.95 EUR)

Tafelkleed rechthoekig 140x180cm blauw (14.95 EUR)

Tafelkleed rechthoekig 140x180cm blauw is het perfecte Tuindecoratie|Tafelkleed van Express. Tuindecoratie of decoratie voor de vijver hoeft ook helemaal niet saai te zijn. Een klein accent brengt vaak een groot effect teweeg. Kortom, goedkoop en weg met het saaie en lege terras. Kijk snel verder voor meer details en maak van je tuin een waar paradijs.

Tafelkleed rechthoekig 140x180cm blauw: meer informatie

Omschrijving: Tafelkleed rechthoekig 140x180cm blauw Uw nieuwe tuintafel wilt u uiteraard beschermen zodat hij langer mooi blijft. Dat kunt u doen met een tafelkleed. Dit tafelkleed heeft een afmeting van 140x180cm. Het tafelkleed is donkerblauw van kleur en is af…

Merk: Express

Categorie: Tuindecoratie|Tafelkleed

Prijs: 14.95 EUR

Leveringskost: 6.99 EUR

Leveringstermijn: 1 werkdag

Voor meer informatie en om dit te bestellen, klik hier

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor de website tuinbeeldenkopen. Op zoek naar meer tuinhaarden? Ga dan ook zeker en vast eens kijken op onze pagina tuinhaarden.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Tuinbeeldenkopen.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.