Slapende kabouter op paddenstoel (8.75EUR)

Slapende kabouter op paddenstoel (8.75EUR)

Slapende kabouter op paddenstoel om je tuin tot leven te brengen. Met onze Decoratie en sfeer – Tuinbeelden kan je alle kanten op. Een kleine aanpassing op je terras kan al voor een grote verandering zorgen. Deze prachtige Slapende kabouter op paddenstoel koop je bovendien al vanaf de richtprijs 8.75 EUR en is direct leverbaar. Deze lieve schattige mannetjes met een pinnemuts helpen je bovendien vaak in de tuin.

Slapende kabouter op paddenstoel: meer details

  • naam: Slapende kabouter op paddenstoel
  • omschrijving: Tuinkabouters zijn toffe tuinfiguren in allerlei vormen en kleuren. Ze worden gemiddeld 350 jaar oud, wonen in paddenstoelen, houden het meest van bosbessen en tuinieren graag in je tuin.
  • categorie: Decoratie en sfeer – Tuinbeelden
  • opmerkingen: direct leverbaar
  • Richtprijs vanaf: 8.75 EUR

Voor meer informatie en om dit te bestellen, klik hier

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor de website tuinbeeldenkopen. Op zoek naar meer tuinhaarden? Ga dan ook zeker en vast eens kijken op onze pagina tuinhaarden.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Tuinbeeldenkopen.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Reageren is niet mogelijk.