Presentatierek met 92 tuinfakkels

Presentatierek met 92 tuinfakkels

Presentatierek met 92 tuinfakkels voor sfeer en gezelligheid. Kom tot rust met deze tuindecoratie met een echte vlam. Ervaar het kampgevoel in je eigen tuin.

Presentatierek met 92 tuinfakkels: details

Beschrijving: Het tuinfakkels presentatierek heeft een afmeting van lxbxh 120x60x225cm bestaat uit 92 stalen tuinfakkels. Alle tuinfakkels zijn navulbaar met reservoir ø10x15cm voor fakkelolie, inclusief lont en domper. Het presentatierek bevat stalen insteekfakkels van 150 cm in de uitvoeringen zwart, bruin, wit, koper en RVS roestvrijstaal. De tafelfakkels hebben een afmeting van 30 cm in de uitvoeringen zwart en koper en de terrasfakkel heeft een afmeting van 155cm in de uitvoering koper. De tuinfakkels zijn gegalvaniseerd en daarna gecoat en dus behandeld voor buitengebruik.

Prijs: 999.00 EUR (ipv 999.00 EUR)

Merk: Intergard

Voor meer informatie en om dit te bestellen, klik hier

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Tuinbeeldenkopen.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Indien hier boven velden blanco blijven, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Tuinbeeldenkopen. Voor meer tuininspiratie, kijk zeker en vast verder op onze website Tuinbeeldenkopen.

Reageren is niet mogelijk.