Petromax FS48 bakplaat – 62.95 EUR

Petromax FS48 bakplaat – 62.95 EUR

Petromax FS48 bakplaat is ideaal om je en terras mee te verwarmen. Geniet het ganse jaar door dan ook van je  met deze prachtige haard. Een tuinhaard, vuurkorf,… bestaat daarnaast in verschillende uitvoeringen, modellen en materiaal. Kortom ga zeker eens kijken naar de online collectie. Deze terrashaard koop je bovendien al vanaf een richtprijs van 62.95 EUR.

Petromax FS48 bakplaat: details

  • naam: Petromax FS48 bakplaat
  • omschrijving: Met de Petromax FS48 bakplaat kunt u heerlijk koken en barbecueën boven een kampvuur. Zet hem in een vuurschaal of boven je kampvuur en bak er de lekkerste gerechten op!
  • categorie: 
  • Richtprijs: 62.95 EUR (in plaats van  EUR)

Voor meer informatie over terrasverwarming, klik hier

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor de website tuinbeeldenkopen. Op zoek naar meer tuinhaarden? Ga dan ook zeker en vast eens kijken op onze pagina tuinhaarden.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Tuinbeeldenkopen.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.