Over ons

Over ons

Over ons wil jou een beeld geven over het verhaal achter de website TuinbeeldenKopen. Op deze website vind je bijvoorbeeld meer informatie over hoe je van je tuin een waar paradijs kan maken. We doen dit door een overzicht van verschillende soorten decoratie aan te bieden. Je zal gauw merken dat je meer sfeer kan brengen in je tuin door soms de minste aanpassing.

Daarnaast geven we jou ook beeld over mogelijke acties, aanbiedingen, kortingen, weetjes en andere nuttige tips over tuinbeelden en tuindecoratie. We streven er dan ook naar om jou een zo goed, correct en duidelijk beeld te geven. De website wordt dagelijks bijgewerkt en aangevuld. Dit onder andere om een zo uitgebreid mogelijk aanbod te kunnen bieden.

Tuinbeeldenkopen.be werkt zelfstandig en werkt enkel samen met gerenommeerde leveranciers. De partners op deze website hebben bovendien hun toestemming gegeven om met ons samen te werken. Het aanbod op de site is bijgevolg door hen goedgekeurd. Kortom, het is zeker de moeite om eens te bekijken!

Het verhaal achter TuinbeeldenKopen.

Na een carrière van 20 jaar in de financiële sector vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging. Als echtgenote en mama van 2 opgroeiende dochters wou ik ook een beter evenwicht tussen werk en privé. Omdat de technologie niet stil staat, ben ik me daar verder in gaan verdiepen. Dat in combinatie met mijn 20 jaar bankervaring en liefde voor mijn tuin en de natuur, heeft gezorgd voor de website TuinbeeldenKopen. Zelf probeer ik mijn tuin tot leven te brengen met hier en daar een tuinkabouter, tuinpikkers, vijver. Ik kom volledig tot rust in mijn tuin en hoop deze passie en tips te kunnen doorgeven.

Dagelijks wordt de site ge-update, aangepast, bijgewerkt, aangevuld,… waardoor de tuin decoreren bijna geen geheimen meer voor me heeft. Heb je dus vragen of opmerkingen of kan ik je ergens mee helpen, contacteer me dan zeker via het contact formulier. De eigenschappen die me kenmerken zijn authenticiteit, openheid, behulpzaam, humoristisch, optimistisch en liefhebber van de natuur … .

over ons
TuinbeeldenKopen is een onderdeel van www.bezigebij.be.