Outtrade Golden 3000 Hanging Rose Gold – 329.00 EUR

Outtrade Golden 3000 Hanging Rose Gold – 329.00 EUR

Outtrade Golden 3000 Hanging Rose Gold is ideaal om je Terrasverwarmers en terras mee te verwarmen. Geniet het ganse jaar door dan ook van je Terrasverwarmers met dit toestel. Mogelijkheden genoeg om je terras te verwarmen. Een terrasverwarming heeft heel wat voordelen. Bovendien bestaan ze in verschillende uitvoeringen, modellen en materiaal. Kortom ga zeker eens kijken naar de online collectie. Deze terrasverwarmer koop je bovendien al vanaf een richtprijs van 329.00 EUR.

Outtrade Golden 3000 Hanging Rose Gold: details

  • naam: Outtrade Golden 3000 Hanging Rose Gold
  • omschrijving: Zelfs de grootste veranda modellen zijn niet te groot voor deze krachtige heater. Met een vermogen van maar liefst 3000 Watt (op de maximale stand), is de heater krachtig genoeg om een oppervlak tot 20 m2 te verwarmen. Dit is mede te danken aan het goudgekleurde glaselement wat om de infrarood heater zit gemonteerd. Dit element zorgt niet alleen voor een prachtig gouden gloed in je veranda of overkapping, maar versterkt ook de warmte van de infrarood lamp. Deze geeft hierdoor maarliefst 2 keer zoveel warmte af. De Golden 3000 wordt geleverd inclusief afstandsbediening en bevestigingsmaterialen waarmee je de heater aan de wand kunt monteren.
  • categorie: Terrasverwarmers
  • Richtprijs: 329.00 EUR (in plaats van 329.00 EUR)

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor de website tuinbeeldenkopen. Op zoek naar meer tuinhaarden? Ga dan ook zeker en vast eens kijken op onze pagina tuinhaarden.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Tuinbeeldenkopen.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Reageren is niet mogelijk.