Laarzenrek klassiek groot (119.90 EUR)

Laarzenrek klassiek groot (119.90 EUR)

Laarzenrek klassiek groot is het perfecte Tuindecoratie|Laarzenrek van Esschert Design. Tuindecoratie of decoratie voor de vijver hoeft ook helemaal niet saai te zijn. Een klein accent brengt vaak een groot effect teweeg. Kortom, goedkoop en weg met het saaie en lege terras. Kijk snel verder voor meer details en maak van je tuin een waar paradijs.

Laarzenrek klassiek groot: meer informatie

Omschrijving: Laarzenrek klassiek groot Na het tuinieren wilt u natuurlijk niet met uw vieze en natgeregende laarzen het huis binnenlopen, dan is het ideaal als u het laarzenrek klassiek bij de voor- of achterdeur heeft staan! Het prachtige antiek roestbruine laar…

Merk: Esschert Design

Categorie: Tuindecoratie|Laarzenrek

Prijs: 119.90 EUR

Leveringskost: 6.99 EUR

Leveringstermijn: Tijdelijk uitverkocht

Voor meer informatie en om dit te bestellen, klik hier

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor de website tuinbeeldenkopen. Op zoek naar meer tuinhaarden? Ga dan ook zeker en vast eens kijken op onze pagina tuinhaarden.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Tuinbeeldenkopen.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.