Kwal fluorescerend aquarium decoratie geel (9.99 EUR)

Kwal fluorescerend aquarium decoratie geel (9.99 EUR)

Kwal fluorescerend aquarium decoratie geel is het perfecte Aquarium|Aquarium decoratie van Beeztees. Tuindecoratie of decoratie voor de vijver hoeft ook helemaal niet saai te zijn. Een klein accent brengt vaak een groot effect teweeg. Kortom, goedkoop en weg met het saaie en lege terras. Kijk snel verder voor meer details en maak van je tuin een waar paradijs.

Kwal fluorescerend aquarium decoratie geel: meer informatie

Omschrijving: Kwal fluorescerend aquarium decoratie geel Een Beeztees siliconen, fluoriserende kwal, maat L. Deze fluoriserende aquarium decoratie is een lust voor het oog. Plaats op de bodem van het aquarium de zuignap op een willekeurige plaats. Zorg er voor dat…

Merk: Beeztees

Categorie: Aquarium|Aquarium decoratie

Prijs: 9.99 EUR

Leveringskost: 6.99 EUR

Leveringstermijn: Niet leverbaar

Voor meer informatie en om dit te bestellen, klik hier

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor de website tuinbeeldenkopen. Op zoek naar meer tuinhaarden? Ga dan ook zeker en vast eens kijken op onze pagina tuinhaarden.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Tuinbeeldenkopen.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Reageren is niet mogelijk.