Kabouter dierenvriendde originele kabouter (13.25EUR)

Kabouter dierenvriendde originele kabouter

Kabouter dierenvriendde originele kabouter om je tuin tot leven te brengen. Met onze tuindecoratie kan je alle kanten op. Een kleine aanpassing op je terras kan al voor een grote verandering zorgen. Deze prachtige Kabouter dierenvriendde originele kabouter koop je bovendien al vanaf de richtprijs 13.25 EUR en is direct leverbaar. Deze lieve schattige mannetjes met een pinnemuts helpen je bovendien vaak in de tuin.

Kabouter dierenvriendde originele kabouter: meer details

  • naam: Kabouter dierenvriendde originele kabouter
  • omschrijving: Kabouter Wijs wijst met zijn vinger in de lucht en roept een jonge eend op het matje aan de houten steiger. Wanneer je langs de steiger wandelt, begint de eend -of is het de kabouter?- een wijsje te fluiten.
  • categorie: tuindecoratie
  • opmerkingen: direct leverbaar
  • Richtprijs vanaf: 13.25 EUR

Voor meer informatie en om dit te bestellen, klik hier

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor de website tuinbeeldenkopen. Op zoek naar meer tuinhaarden? Ga dan ook zeker en vast eens kijken op onze pagina tuinhaarden.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Tuinbeeldenkopen.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.