JokJor Flint Vuurkorf Inox – 1200.00 EUR

JokJor Flint Vuurkorf Inox – 1200.00 EUR

JokJor Flint Vuurkorf Inox is ideaal om je tuin en terras mee te verwarmen. Geniet het ganse jaar door dan ook van je Tuin met deze prachtige Tuin|Vuurkorven. Een tuinhaard, vuurkorf,… bestaat daarnaast in verschillende uitvoeringen, modellen en materiaal. Kortom ga zeker eens kijken naar de collectie. Vuurkorven koop je bovendien al vanaf een richtprijs van 1200.00 EUR.

JokJor Flint Vuurkorf Inox: details

  • naam: Websa.nl
  • omschrijving: De JokJor Flint Vuurkorf Inox is een prachtige en stoere vuurkorf die ontworpen is voor JokJor door Olav van Lede. Het unieke en mooie ontwerp van de vuurkorf zorgt voor een prachtige en unieke lichtval. Deze vuurkorf is vrijwel onderhoudsvrij, gemaakt van 3mm dik roestvrijstaal. Dit komt omdat de vuurkorf gemaakt is van roestvrijstaal en die ervoor zorgt dat de vuurkorf niet roest. Door het unieke en leuke design past deze gave vuurkorf in elke tuin thuis! Vuurkorven zijn niet alleen handig en leuk voor houtverbranding, ze hebben meer functies. Ze bieden een mooi en wonderbaarlijk licht, heerlijke warmte en zorgen ervoor dat mensen samen komen.
  • categorie: Tuin
  • subcategorie: Tuin|Vuurkorven
  • Richtprijs: 1200.00 EUR

Voor meer informatie en om dit te bestellen, klik hier

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor de website tuinbeeldenkopen. Op zoek naar meer tuinhaarden? Ga dan ook zeker en vast eens kijken op onze pagina tuinhaarden.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Tuinbeeldenkopen.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt..

Comments are closed.