Houten kist stapelbaar 37 cm (11.98 EUR)

Houten kist stapelbaar 37 cm (11.98 EUR)

Houten kist stapelbaar 37 cm is het perfecte Tuindecoratie|Fruitkistjes van Esschert Design. Tuindecoratie of decoratie voor de vijver hoeft ook helemaal niet saai te zijn. Een klein accent brengt vaak een groot effect teweeg. Kortom, goedkoop en weg met het saaie en lege terras. Kijk snel verder voor meer details en maak van je tuin een waar paradijs.

Houten kist stapelbaar 37 cm: meer informatie

Omschrijving: Houten kist stapelbaar 37 cm Deze houten kistjes zijn een sfeervolle toevoeging in huis en tuin. Op het aanrecht creeer je een landelijke fruitschaal en in de tuin vul je het kistje met sierpompoenen of zet u verschillende zinken potjes gevuld met pl…

Merk: Esschert Design

Categorie: Tuindecoratie|Fruitkistjes

Prijs: 11.98 EUR

Leveringskost: 6.99 EUR

Leveringstermijn: 2 – 5 werkdagen

Voor meer informatie en om dit te bestellen, klik hier

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor de website tuinbeeldenkopen. Op zoek naar meer tuinhaarden? Ga dan ook zeker en vast eens kijken op onze pagina tuinhaarden.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Tuinbeeldenkopen.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.