Grondspot tuinprikker solar 30 lumen 34 cm (24.95 EUR)

Grondspot tuinprikker solar 30 lumen 34 cm (24.95 EUR)

Grondspot tuinprikker solar 30 lumen 34 cm. Een tuinprikker is bovendien meestal gemaakt uit metaal. Ze zorgen voor meer gezelligheid op je tuin en terras. Tuinprikkers kan je dan ook overal plaatsen. Daarnaast zijn ze ook helemaal niet duur. Ze brengen bovendien ook meer kleur en sfeer in je tuin. Kortom deze originele Decoratie en sfeer – tuinverlichting zijn zeer zeker de perfecte aanvulling op je tuin, terras, border of vijver.

Grondspot tuinprikker solar 30 lumen 34 cm: meer details

Een goedkope tuinprikker om bijvoorbeeld je terras en tuin mee op te fleuren.

Omschrijving: Grondspot in metaal op zonne-energie. De meegeleverde oplaadbare batterij laadt op door de aanwezigheid van het gemonteerde zonnepaneeltje.

Prijs: 24.95 EUR

Levering: direct leverbaar

Voor meer informatie en om dit te bestellen, klik hier

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor de website tuinbeeldenkopen. Op zoek naar meer tuinhaarden? Ga dan ook zeker en vast eens kijken op onze pagina tuinhaarden.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Tuinbeeldenkopen.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Reageren is niet mogelijk.