Fakkel

Fakkel

Fakkel is een stok die licht geeft op basis van vuur. Het zorgt voor sfeer en warmte in je tuin. Je hebt verschillende soorten fakkels in allerlei soorten materiaal. De materialen van fakkels variëren van bamboe tot roestvrij staal. Een toots kan in de tuin in de grond gestoken worden. Of je kan deze ook vast houden. Denk maar aan de gekende fakkeltochten. Feit is dat alle fakkels dienen om buiten gebruikt te worden. Er zijn daarnaast ook heel wat veiligheidsvoorschriften aan verbonden. Deze sfeervolle tuinkaarsfakkels zijn dan ook ideaal om tot rust te komen na een drukke werkdag.

Ga naar Intergard voor het volledige overzicht tuinfakkels

Fakkel: overzicht

No post found

fakkel

Een fakkel of toorts had vroeger een veelzijdige functie. Oorspronkelijk dienden ze als verlichting. Nadien werd hij gebruikt voor rooksignalen in het leger. Tegenwoordig is een fakkel een vuurpijl die zorgt voor sfeer en gezelligheid. Met een toorts zorg je voor extra lange sfeer en gezelligheid in je tuin en op je terras.

Deze brandende toorts is in principe een stok met op het einde een brandbare stof. Vaak zie je deze ook in het circus tijdens een act. Vaak worden er rond de kerstperiode nog fakkeltochten gehouden.

Voor meer tuinvuur ga naar onze pagina Tuinhaarden.