Dikke boomstronk met planten aquarium decoratie (15.95 EUR)

Dikke boomstronk met planten aquarium decoratie (15.95 EUR)

Dikke boomstronk met planten aquarium decoratie is het perfecte Aquarium|Aquarium decoratie van Beeztees. Tuindecoratie of decoratie voor de vijver hoeft ook helemaal niet saai te zijn. Een klein accent brengt vaak een groot effect teweeg. Kortom, goedkoop en weg met het saaie en lege terras. Kijk snel verder voor meer details en maak van je tuin een waar paradijs.

Dikke boomstronk met planten aquarium decoratie: meer informatie

Omschrijving: Dikke boomstronk met planten aquarium decoratieDeze polyresin dikke boomstronk met planten heeft diverse doorgangen, zodat de vissen hier heerlijk doorheen en omheen kunnen zwemmen. Een fraai vormgegeven decoratie voor in het aquarium.Specificaties:L…

Merk: Beeztees

Categorie: Aquarium|Aquarium decoratie

Prijs: 15.95 EUR

Leveringskost: 6.99 EUR

Leveringstermijn: 1 – 2 werkdagen

Voor meer informatie en om dit te bestellen, klik hier

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor de website tuinbeeldenkopen. Op zoek naar meer tuinhaarden? Ga dan ook zeker en vast eens kijken op onze pagina tuinhaarden.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Tuinbeeldenkopen.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.