Deurmat tuinkabouter75 x 45 cm (7.50EUR)

Deurmat tuinkabouter75 x 45 cm (7.50EUR)

Deurmat tuinkabouter75 x 45 cm om je tuin tot leven te brengen. Met onze In en om het huis – Aan de deur kan je alle kanten op. Een kleine aanpassing op je terras kan al voor een grote verandering zorgen. Deze prachtige Deurmat tuinkabouter75 x 45 cm koop je bovendien al vanaf de richtprijs 7.50 EUR en is direct leverbaar. Deze lieve schattige mannetjes met een pinnemuts helpen je bovendien vaak in de tuin.

Deurmat tuinkabouter75 x 45 cm: meer details

  • naam: Deurmat tuinkabouter75 x 45 cm
  • omschrijving: Mooie deurmat met een afbeelding van een tuinkabouter in steen in het bos, genietend van de zonnestralen, met zijn gevederde vriend.
  • categorie: In en om het huis – Aan de deur
  • opmerkingen: direct leverbaar
  • Richtprijs vanaf: 7.50 EUR

Voor meer informatie en om dit te bestellen, klik hier

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor de website tuinbeeldenkopen. Op zoek naar meer tuinhaarden? Ga dan ook zeker en vast eens kijken op onze pagina tuinhaarden.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Tuinbeeldenkopen.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Reageren is niet mogelijk.