Cozy Living sfeerhaard Sines 130x70xH48 cm antraciet – 849 EUR

Cozy Living sfeerhaard Sines 130x70xH48 cm antraciet

Cozy Living sfeerhaard Sines 130x70xH48 cm antraciet is ideaal om je en terras mee te verwarmen. Geniet het ganse jaar door dan ook van je Huis en tuin met deze prachtige haard. Een tuinhaard, vuurkorf,… bestaat daarnaast in verschillende uitvoeringen, modellen en materiaal. Kortom ga zeker eens kijken naar de online collectie bij AVH Tuinmeubelen. Deze terrashaard koop je bovendien al vanaf een richtprijs van 849 EUR (in plaats van 1099 ).

Cozy Living sfeerhaard Sines 130x70xH48 cm antraciet: details

  • naam: Cozy Living sfeerhaard Sines 130x70xH48 cm antraciet
  • omschrijving: Nieuw in de Cozy Living-serie is de Sines lounge vuurhaard. Met het moderne design en gebruiksgemak behoort de Sines vuurtafel tot de betere in zijn soort. Door het slimme ontwerp kan deze vuurhaard ook als salontafel worden gebruikt. Zo heb je een handige tafel en sfeervolle vuurtafel in een!
  • categorie: Huis en tuin|Terrasverwarming
  • materiaal: Aluminium
  • Richtprijs: 849 EUR (in plaats van 1099 EUR)

Voor meer informatie en om dit te bestellen, klik hier

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor de website tuinbeeldenkopen. Op zoek naar meer tuinhaarden? Ga dan ook zeker en vast eens kijken op onze pagina tuinhaarden.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Tuinbeeldenkopen.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.