Cosicube 95 greywash – 699 EUR

Cosicube 95 greywash

Cosicube 95 greywash is ideaal om je en terras mee te verwarmen. Geniet het ganse jaar door dan ook van je Huis en tuin met deze prachtige haard. Een tuinhaard, vuurkorf,… bestaat daarnaast in verschillende uitvoeringen, modellen en materiaal. Kortom ga zeker eens kijken naar de online collectie bij AVH Tuinmeubelen. Deze terrashaard koop je bovendien al vanaf een richtprijs van 699 EUR (in plaats van 0 ).

Cosicube 95 greywash: details

  • naam: Cosicube 95 greywash
  • omschrijving: Dit model is zowel 95 cm breed als lang waardoor er om de haard heen meer afzetruimte ontstaat. Perfect voor het plaatsen van glaswerk! De Cosicube 95 is ideaal voor een groter terras of in combinatie met een grote loungeset.De 5 kg gasfles wordt eenvoudig in het model geplaatst via het onzichtbare zijluik.Compleet geleverd inclusief: Hoes en gasdrukregelaar
  • categorie: Huis en tuin|Terrasverwarming
  • materiaal:
  • Richtprijs: 699 EUR (in plaats van 0 EUR)

Voor meer informatie en om dit te bestellen, klik hier

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor de website tuinbeeldenkopen. Op zoek naar meer tuinhaarden? Ga dan ook zeker en vast eens kijken op onze pagina tuinhaarden.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Tuinbeeldenkopen.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.