COOKKING Vuurschaal Bali + Rooster 80 cm – 134.90 EUR

COOKKING Vuurschaal Bali + Rooster 80 cm – 134.90 EUR

COOKKING Vuurschaal Bali + Rooster 80 cm is ideaal om je tuin en terras mee te verwarmen. Geniet het ganse jaar door dan ook van je Tuin met deze prachtige Tuin|Vuurschalen. Een tuinhaard, vuurkorf,… bestaat daarnaast in verschillende uitvoeringen, modellen en materiaal. Kortom ga zeker eens kijken naar de collectie. Vuurkorven koop je bovendien al vanaf een richtprijs van 134.90 EUR.

COOKKING Vuurschaal Bali + Rooster 80 cm: details

  • naam: Websa.nl
  • omschrijving: De COOKKING vuurschaal voor in de tuin is multifunctioneel. Deze kan gecombineerd worden met een grill op statief of goulashpotten. De vuurschaal zelf is een practische plek voor een kampvuur, mobiele grill, warmtebron en is ook meteen een stijlvolle verlichtingsbron. Het kan in een deel van een tuin of terras geplaatst worden om een kampvuur gemakkelijk, veilig en netjes op te bouwen. De praktische vorm van de vuurschaal voorkomt dat er in het geval van sterke wind, verbrand hout wordt weggeblazen. De COOKKING vuurschalen zijn gemaakt van ruw staal en hun eigenlijke kleur kan iets afwijken van de kleur die u ziet op de foto’s. Het is natuurlijk voor staal en heeft geen negatief effect op de duurzaamheid van het product. Door de elegante afwerking van het product haalt u een uniek, leuk en mooi stukje decoratie in de tuin!
  • categorie: Tuin
  • subcategorie: Tuin|Vuurschalen
  • Richtprijs: 134.90 EUR

Klik hier voor meer informatie of om een vuurschaal te kopen.

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor de website tuinbeeldenkopen. Op zoek naar meer Vuurkorven? Ga dan ook zeker en vast eens kijken op onze pagina tuinhaarden.

Comments are closed.