CookKing Vuurkorf Flame – 134.95 EUR

CookKing Vuurkorf Flame – 134.95 EUR

CookKing Vuurkorf Flame is ideaal om je tuin en terras mee te verwarmen. Geniet het ganse jaar door dan ook van je  met deze prachtige Vuurkorven. Een tuinhaard, vuurkorf,… bestaat daarnaast in verschillende uitvoeringen, modellen en materiaal. Kortom ga zeker eens kijken naar de collectie. Vuurkorven koop je bovendien al vanaf een richtprijs van 134.95 EUR.

CookKing Vuurkorf Flame: details

  • naam: Websa.nl
  • omschrijving: De COOKKING vuurkorf Flame is uniek onder de vuurkorven. Deze vuurkorf is gemaakt van staal, die op een speciale manier zijn gelast waardoor ze erg robuust zijn en er stoer uitzien. De vuurkorf is groot zodat er veel hout in verbrand kan worden.
  • categorie: 
  • subcategorie: Vuurkorven
  • Richtprijs: 134.95 EUR

Voor meer informatie, klik hier

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor de website tuinbeeldenkopen. Op zoek naar meer tuinhaarden? Ga dan ook zeker en vast eens kijken op onze pagina tuinhaarden.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Tuinbeeldenkopen.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt..

Comments are closed.