Cookking Santos – 999.00 EUR

Cookking Santos – 999.00 EUR

Cookking Santos is ideaal om je tuin en terras mee te verwarmen. Geniet het ganse jaar door dan ook van je Tuin met deze prachtige Tuin|Vuurschalen. Een tuinhaard, vuurkorf,… bestaat daarnaast in verschillende uitvoeringen, modellen en materiaal. Kortom ga zeker eens kijken naar de collectie. Vuurkorven koop je bovendien al vanaf een richtprijs van 999.00 EUR.

Cookking Santos: details

  • naam: Websa.nl
  • omschrijving: De Cookking Santos is een vuurschaal van CookKing. Deze vuurschaal geeft BBQ een compleet nieuwe draai. De vuurschaal Santos is voorzien van een grillplaat van 0,5 cm dik. Deze heeft in het midden een grillrooster die ook nog eens uitneembaar is om makkelijk hout bij te vullen. Ook heeft de Santos een houtopslag onder de vuurschaal die volledig is vast gelast aan de vuurschaal. Hierdoor heeft u zekerheid dat u nooit de vuurschaal van de houtopslag afduwt of stoot. De grillplaat van de Santos hangt aan de vuurschaal vast door midden van beugels aan de binnenkant van de vuurschaal en daardoor loopt er nooit vet en bakafval buiten de schaal lopen. De grillplaat is gemakkelijk te verwijderen uit de vuurschaal en u heeft dan een prachtige vuurschaal.
  • categorie: Tuin
  • subcategorie: Tuin|Vuurschalen
  • Richtprijs: 999.00 EUR

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor de website tuinbeeldenkopen. Op zoek naar meer tuinhaarden? Ga dan ook zeker en vast eens kijken op onze pagina tuinhaarden.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Tuinbeeldenkopen.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.