CookKing Garden Oven Hawana – 289.95 EUR

CookKing Garden Oven Hawana – 289.95 EUR

CookKing Garden Oven Hawana is ideaal om je tuin en terras mee te verwarmen. Geniet het ganse jaar door dan ook van je  met deze prachtige Vuurkorven. Een tuinhaard, vuurkorf,… bestaat daarnaast in verschillende uitvoeringen, modellen en materiaal. Kortom ga zeker eens kijken naar de collectie. Vuurkorven koop je bovendien al vanaf een richtprijs van 289.95 EUR.

CookKing Garden Oven Hawana: details

  • naam: Websa.nl
  • omschrijving: De CookKing Garden Oven Hawana is een opvallende en gave tuinhaard van CookKing. Deze tuinhaard heeft een prachtig bloemenpatroon en ook nog eens een ingebouwde kookpit. De Hawana is dus een bijzondere, handige en mooie tuinhaard.
  • categorie: 
  • subcategorie: Vuurkorven
  • Richtprijs: 289.95 EUR

Voor meer informatie, klik hier

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor de website tuinbeeldenkopen. Op zoek naar meer tuinhaarden? Ga dan ook zeker en vast eens kijken op onze pagina tuinhaarden.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Tuinbeeldenkopen.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt..

Comments are closed.