Boodschappentas tuinkabouter (9.75EUR)

Boodschappentas tuinkabouter (9.75EUR)

Boodschappentas tuinkabouter om je tuin tot leven te brengen. Met onze in en om het huis kan je alle kanten op. Een kleine aanpassing op je terras kan al voor een grote verandering zorgen. Deze prachtige Boodschappentas tuinkabouter koop je bovendien al vanaf de richtprijs 9.75 EUR en is direct leverbaar. Deze lieve schattige mannetjes met een pinnemuts helpen je bovendien vaak in de tuin.

Boodschappentas tuinkabouter: meer details

  • naam: Boodschappentas tuinkabouter
  • omschrijving: Tuinkabouters zijn leuke figuren die je niet alleen in de tuin of in het bos kan aantreffen maar je voortaan ook zullen vergezellen tijdens het boodschappen doen.
  • categorie: in en om het huis
  • opmerkingen: direct leverbaar
  • Richtprijs vanaf: 9.75 EUR

Voor meer informatie en om dit te bestellen, klik hier

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor de website tuinbeeldenkopen. Op zoek naar meer tuinhaarden? Ga dan ook zeker en vast eens kijken op onze pagina tuinhaarden.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Tuinbeeldenkopen.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Reageren is niet mogelijk.