AQUA ARTE WATERORNAMENT TERRACOTTA SMALL (109.00 EUR)

AQUA ARTE WATERORNAMENT TERRACOTTA SMALL (109.00 EUR)

AQUA ARTE WATERORNAMENT TERRACOTTA SMALL bijvoorbeeld voor een stijlvolle afwerking van je tuin. Een waterpartij in je tuin zorgt bovendien voor een extra aanvulling en een blikvanger in je tuin. Daarnaast heeft het aangename geluid van stromend water vooral een rustgevend effect. Kortom ook AQUA ARTE WATERORNAMENT TERRACOTTA SMALL voegt een extra dimensie toe aan je tuin of terras.

AQUA ARTE WATERORNAMENT TERRACOTTA SMALL: kenmerken

Omschrijving: 

Waterornament Terracotta Small is en decoratief watervalelement voor op het terras, balkon of binnenshuis.

De onderste terracotta schaal dient als waterbassin, waardoor deze zonder ingraven geplaatst kan worden.

De waterornamenten worden als complete set geleverd inclusief frame van gepoedercoat staal, opvangbassin, kruik met slangaansluiting, 3 schalen en een pomp.

Afmetingen

Opvangbassing: Ø 36 cm

Schalen: Ø 14 cm

Kruik: 15 cm

Afmetingen geheel: 60 x 42 x 42 cm

Richtprijs vanaf: 109.00 EUR

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor de website tuinbeeldenkopen. Op zoek naar meer tuinhaarden? Ga dan ook zeker en vast eens kijken op onze pagina tuinhaarden.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Tuinbeeldenkopen.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Comments are closed.